zaterdag 5 april 2008

flickr foto's in een diashow

Al werkend aan mijn blog zag ik dat er in de standaard diashow plaatjes voorkomen die in liever niet op mijn blog wil zien.
Toen dacht ik ik ga wat eigen foto's uploaden naar flickr. dat is ook gelukt. wel eerst aanmelden bij yahoo. (ook dat is gelukt. lezen en doen.
Nu is mijn probleem dat ik de foto's die ik op flickr geplaatst heb niet via pagina element toevoegen kan zetten in een diashow.
Wie heeft een tip?

2 opmerkingen:

Diane zei

Hoi 23dingenhenk

ik heb hetzelfde probleem met flickr, mijn eigen foto's krijg ik niet wel allerlei foto's van anderen. Ik heb ook foto's op picasa webalbums geplaatst en dan gaat 't wel goed.

ter info:
Flickr is ontwikkeld door het Canadese bedrijf Ludicorp en werd in maart 2005 overgenomen door Yahoo!. http://nl.wikipedia.org/wiki/Flickr

Google Picasa is een gratis service van Google http://picasa.google.nl/

Zoekmachine Google heeft Blogger.com, één van de bekendste weblogsites, overgenomen.
http://webwereld.nl/articles/8380/google-neemt-makers-blogger-com-over.html

tja

Anoniem zei

Zoals ik je net al zei: ik heb 't gevonden. In je eigen Flickr-account kun je een mooiere url aanmaken voor je eigen foto-pagina (ook beter te onthouden). Ga naar flickr, log in, en ga via 'you' naar 'your account'. Kies vervolgens voor 'your webadress'. Hier kun je ervoor zorgen dat je url er 'logisch' uitziet (wordt dan bv. www.flickr.com/photos/henk23 ofzo). Als je dit gedaan hebt, kun je in je blogger-blog de diavoorstelling toevoegen, en kiezen voor flickr met de gebruikersnaam (volgens bovenstaand voorbeeld 'henk23'). Dan komt 'ie er prima in!